viernes, 18 de noviembre de 2011

Per art de música


CULTURA

A càrrec de la companyia Teatre Màgic
Espectacle per a totes les edats

Per art de música és un espectacle multidisciplinar en què la música en directe, la màgia visual i el teatre còmic s'entrelliguen en l’escena reivindicant els antics espectacles de cabaret del segle passat.

Poètiques de diverses naturaleses obren la porta d'un espai on les normes de la coherència es trenquen per inventar imatges impossibles i surrealistes i on la màgia pot transitar a través d'objectes, melodies, gestos... Una nova manera d’entendre el teatre en què la il·lusió esdevé una manera de somiar despert.

La Cia Teatre Màgic, formada pel Mag Gerard, l’actriu i cantant Neus Pàmies i el músic Gerard Marsal, presenta el seu nou espectacle multi-disciplinar per a tota la família. Les varietes no només són uns divertiments lleugers per a l’espectador, sinó també una manera d’entendre el teatre perquè es difuminen els límits entre el públic i els intèrprets i la il·lusió esdevé una manera de somiar despert.

Espectacle recomanat per a públic familiar

Entrada: 5,50 euros / 4,50 euros amb carnet de Xarxa

Punts de venda: a les oficines de l'IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 (24 hores) i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Organitzat per: La Xarxa. Fundació d’Espectacles Infantils i Juvenil de Catalunya.
Amb la col·laboració de: IMAC

VOLVER A LA PORTADA
-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.