martes, 22 de noviembre de 2011

Intercanvi de reflexions i debat als tallers del II Congrés Europeu del Voluntariat

DIVULGACIÓN

Durant la tarda, el II Congrés Europeu del Voluntariat s'ha concretat en diferents espais de treball on tots els assistents han pogut participar activament. Tant les àgores d'experiències com els tallers de treball han servit com a espais d'intercanvi de reflexions i debat entre les entitats i el voluntariat.

L’inici de la tarda s’ha dedicat a les Àgores d’experiències, espais d’intercanvi entre les entitats i els assistents que han servit per compartir experiències i projectes relacionats amb el voluntariat.
La part destacada de la tarda van ser els tallers de treball dels diferents eixos temàtics plantejats al II Congrés Europeu del Voluntariat. En una primera part, els ponents de cada taller van exposar les seves reflexions. Un cop presentades, els assistents van poder comentar i aportar les seves idees alhora que s’anaven deliberant els diferents punts tractats en els fòrums oberts per cada taller a Delibera.
Per tancar la sessió plenària del Congrés, els dinamitzadors van exposar el desenvolupament de cada taller, així com les principals conclusions a les quals s’havia arribat.

VOLVER A LA PORTADA

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.