domingo, 15 de octubre de 2017

Dia Oficial de la Memòria de l'Holocaust i la Prevenció dels Crims contra la Humanitat

SOCIETAT

L’alcalde de Mataró, David Bote Pazi el president del Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Mataró, Carles Forns Roses complauen a convidar-vos als actes institucionals amb motiu del Dia Oficial de la Memòria de l’Holocaust i la Prevenció dels Crims contra la Humanitat.

L'ofrena floral es realitzarà el divendres 27 de gener, a les 19 h, davant el monument “Intolerància”, situat al passeig de Carles Padrós a la confluència amb la plaça dels Drets Humans.

L'acte comptarà amb acompanyament musical a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mataró. 

L’acte acadèmic, que tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les 19.30 h, al Saló de Sessions, comptarà amb la intervenció del Sr. Joan M Calvo, historiador i membre de la Junta de l’Amical Mauthausen, que impartirà la conferència "Deportació de republicans als camps nazis 1940-1945".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOCIEDAD

El alcalde de Mataró, David Bote Paz, y el presidente del Grupo de Investigación de la Memoria Histórica de Mataró, Carlos Forns Ros, se complacen en invitarle a los actos institucionales con motivo del Día Oficial de la Memoria del Holocausto y la Prevención de los Crímenes contra la Humanidad.

La ofrenda floral se realizará el viernes 27 de enero, a las 19 h, ante el monumento "Intolerancia", situado en el paseo de Carles Padrós en la confluencia con la plaza de los Derechos Humanos.

El acto contará con acompañamiento musical a cargo de los alumnos de la Escuela Municipal de Música de Mataró.

El acto académico, que tendrá lugar el miércoles 1 de febrero, a las 19.30 h, en el Salón de Sesiones, contará con la intervención del Sr. Joan M Calvo, historiador y miembro de la Junta de la Amical Mauthausen, que impartirá la conferencia "Deportación de republicanos en los campos nazis 1940-1945".

VOLVER A LA PORTADA

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.