domingo, 15 de octubre de 2017

Convocatòries de subvencions per a entitats

ECONOMÍA

Cada any hi ha tot un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques, que es van repetint. És per això que en el següent document les trobareu totes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament.

S'han prioritzat les convocatòries d'ambit geogràfic estatal i català, no obstant també s'han tingut en compte aquelles europees i d'àmbit local especialment rellevants.

I finalment, s'ha categoritzat el tipus de finançament entre públic i privat, així com entre subvencions i premis.------------------------------------------------

ECONOMÍA

Cada año hay una serie de convocatorias de financiación, subvenciones, premios y becas, que se van repitiendo. Es por ello que en el siguiente documento las encontrará todas clasificadas por meses, ámbitos temáticos y tipos de financiación.

Se han priorizado las convocatorias de ámbito geográfico estatal y catalán, no obstante también se han tenido en cuenta aquellas europeas y de ámbito local especialmente relevantes.

Y finalmente, se ha categorizado el tipo de financiación entre público y privado, así como entre subvenciones y premios.

VOLVER A LA PORTADA

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.