lunes, 16 de octubre de 2017

Guàrdies Civils es preparen a Almussafes per a trencar les barreres de comunicació amb les persones sordes

SOCIETAT


Noticies del País Valencià (en Valenciano)


El quarter de la Guàrdia Civil d'Almussafes ha acollit, este matí a les 10 hores, una ponència a càrrec de la comunitat de sords del municipi destinada als diferents cossos de seguretat.

Una vintena de guàrdies civils d'Almussafes i de la companyia de Sueca, a més del tinent cap del lloc de la Guàrdia Civil de la localitat, Javier Muñoz, han assistit a la xarrada, impartida pel president d'Almussord, Jorge Fernández, acompanyat per un intèrpret de llengua de signes.

L'objectiu de la conferència ha sigut el de conscienciar els agents sobre les greus barreres de comunicació que sovint enfronten les persones sordes i que, amb l'ajuda de tots els agents socials, poden eliminar-se.

En concret, els assistents han aprés a atendre a este col·lectiu en cas de possibles delictes o quan acudixen als quarters i comissaries a formalitzar una denúncia, ja siga que requerisquen els serveis de la Guàrdia Civil o la Policia Local.

Davall el títol 'Manos que hablan', al llarg del col·loqui Jorge Fernández també ha realitzat un breu recorregut per la història, la cultura i la comunitat sorda, a més d'aprofundir, amb el suport d'imatges i vídeos, en les distintes varietats geogràfiques del llenguatge de signes.

VOLVER A LA PORTADA

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.