viernes, 28 de febrero de 2014

Cap de setmana de Carnestoltes

CULTURA

1 de febrer serà el dia gran de Carnestoltes.

Mataró (Barcelona)

Al matí hi haurà el ja consolidat Ball de Gitanes a la plaça de Santa Anna a càrrec de l’Associació cultural i d’esbarjo Mestres del Gai Saber, que enguany ballaran acompanyats dels balls de gitanes d’altres poblacions del Maresme i el Vallès. L’acompanyament musical anirà a càrrec de La Principal de la Bisbal i acabat l’acte oferiran un vermut popular als assistents.

Dissabte a la tarda serà l’hora de la gran Rua de Carnestoltes amb la participació de diverses entitats i associacions de la ciutat, que manté l’itinerari de l’any passat.

La Rua s’acabarà al Parc Central amb el lliurament de premis a la millor comparsa i a la comparsa més satírica. El guanyador del premi a la millor comparsa podrà participar a l’arribada d’en Pellofa del 2015.

Una novetat d’enguany és que enviant la paraula “Rua” al servei de whatsapp de l’Ajuntament (687 200 100) es rebrà el recorregut de la rua geolocalitzada.

A la nit es farà el Ball de Carnestoltes al local dels Capgrossos de Mataró en un acte organitzat per la colla castellera. El ball començarà amb el grup Intent Desmuntat i acabarà amb el Dj Arís.

El diumenge 2 de març al matí hi haurà Ball infantil a la plaça de Santa Anna, amb el grup Pep López i Sopars a duro i l’espectacle Can Seixanta. Abans però tothom està convidat a despertar a en Pellofa amb cassoles i cullerots per fer venir el rei del Carnestoltes al ball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.