jueves, 22 de diciembre de 2011

Ja són a la venda els packs familiars de Sortim de nit. Cultura en família

CULTURA

És un nou cicle per a tots els públics que pretén apropar les arts escèniques i generar hàbits culturals per compartir en família. Els nens de 8-9 a 12 anys viuran una experiència teatral amb els seus pares en horari de grans.

Sortim de nit. Cultura en família tindrà de seu Can Gassol. Centre de creació d’arts escèniques de Mataró i les representacions es faran els dissabtes a les 9 del vespre.
El cicle consta de 3 espectacles ben diferents que busquen atrapar l’espectador amb espectacles propers i interactius.

dissabte 21 de gener
El primer en obrir el cicle serà el clown Toti Toronell amb l’espectacle Naïf.
És un espectacle que es caracteritza per la seva simplicitat, amb música en directe i que juga amb les projeccions.

dissabte 25 de febrer
El següent espectacle és OFFvsON de Sònia Gómez.
Es tracta d’un espectacle participatiu que consta de dues parts. Una primera en què l’actriu Sònia Gómez escenifica el conte “Allà on viuen els monstres” de Maurice Sendak. A la segona, es busca crear un espai de joc interactiu entre pares i fills per a descobrir la seva pròpia diversió buscant la creativitat posant-los a l’abast les eines necessàries per desenvolupar i crear escenes i llocs que no són reals i que potser mai han existit. Es construiran màscares i es jugarà amb l’espai, la foscor i llanternes.

dissabte 10 de març
El cicle d’enguany es tancarà amb l’espectacle Katastrophe. Quatre performers, onze maquetes, centenars d’ossets de goma i projeccions conformen el món de l’Agrupación Señor Serrano en aquesta faula sobre la civilització humana, centrada en les catàstrofes.

El cicle es pot comprar sencer en un pack molt especial per a famílies fins a esgotar les existències.

El pack es pot adquirir a les oficines de l’IMAC, al preu de 72 euros, el qual inclou 4 entrades per espectacle i alguna sorpresa més. A partir del 27, sempre que hi hagi disponibilitat d’entrades, es vendran de forma individual. En el període de venda del pack, es podran afegir entrades si la unitat familiar és superior a 4 membres. La oferta està limitada a l’aforament de Can Gassol.

VOLVER A LA PORTADA

-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.