jueves, 8 de noviembre de 2012

Diners amb valor afegit



Muestra artística y solidaria de obras de alumnos de la escuela Santa Anna

El dinero recogido se destinará a la Marató de TV3

La Escuela Pía Santa Anna celebra el 275è aniversario y lo hace a través del arte buscando la reflexión sobre el concepto del dinero. Es por ello que desde la pasada primavera se hizo un llamamiento a alumnos y exalumnos para expresar, desde su disciplina artística, su visión del dinero. El resultado de esta reflexión, con más de 400 piezas, se expondrá en Can Palauet del 8 de noviembre al 9 de diciembre.

"Dinero con valor añadido" quiere convertirse en una muestra solidaria ya que las obras se pondrán a la venta a través de una página web y la recaudación se dará a la Marató de TV3, que este año estará destinada a la lucha contra el cáncer. La página web desde la que se podrá colaborar es marato2012tv3.escolapia.cat.

La exposición, que cuenta con la colaboración del Instituto Municipal de Acción Cultural (IMAC) de Mataró, tendrá diferentes actividades paralelas como visitas guiadas, un concierto en la sala con piezas musicales relacionadas con el dinero, un recital poético, la elaboración de un catálogo y charlas de especialistas. De estas destaca la que ofrecerá el publicista Lluís Bassat viernes 30 de noviembre bajo el título: "Coleccionismo, arte y mercado".

____________________
CATALÀ


Mostra artística i solidària d’obres d’alumnes de l’escola Santa Anna

Els diners recollits es destinaran a la Marató de TV3

L’Escola Pia Santa Anna celebra el 275è aniversari i ho fa a través de l’art buscant la reflexió sobre el concepte dels diners. És per això que des de la passada primavera es va fer una crida a alumnes i exalumnes per expressar, des de la seva disciplina artística, la seva visió dels diners. El resultat d’aquesta reflexió, amb més de 400 peces, s’exposarà a Can Palauet del 8 de novembre al 9 de desembre.

“Diners amb valor afegit” vol esdevenir una mostra solidària ja que les obres es posaran a la venda a través d’una pàgina web i la recaptació es donarà a la Marató de TV3, que enguany estarà destinada a la lluita contra el càncer. La pàgina web des de la qual es podrà col·laborar és marato2012tv3.escolapia.cat.

L’exposició, que compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) de Mataró, tindrà diferents activitats paral·leles com ara visites guiades, un concert a la sala amb peces musicals relacionades amb els diners, un recital poètic, l’elaboració d’un catàleg i xerrades d’especialistes. D’aquestes en destaca la que oferirà el publicista Lluís Bassat divendres 30 de novembre sota el títol: “Col·leccionisme, art i mercat”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.