miércoles, 19 de diciembre de 2012

Diners amb valor afegit


CASTELLANO


Espectáculo multidisciplinar de exalumnos de la escuela Pia Santa Anna



Actividad complementaria a la exposición

Dinero con valor añadido es una reflexión de los alumnos y exalumnos de la escuela Pia Santa Anna sobre el dinero y su importancia en la sociedad actual. Más allá de las más de 400 piezas expuestas se organizan un conjunto de actividades paralelas para contextualizar y enriquecer la exposición.

Sábado a las 19 h se hará la primera de estas actividades, un espectáculo a cargo de exalumnos del centro y que combina poesía, música y danza. En Can Palauet se podrán oír textos que hablan del dinero de destacados autores en catalán como Ramon Llull, Joan Brossa, Vicent Andrés Estellés y Enric Cassasses, entre otros. Estos textos serán leídos por alumnos y exalumnos y con el acompañamiento musical de miembros de Santa Anna. Los grupos The Free Fall Band, Darlas Qwart y Route 66 también participarán en el espectáculo interpretando canciones relacionadas con el motivo de la muestra.

La danza también tendrá también un lugar importante en el espectáculo con Cristina Castellano, Carla Pérez y S & e acute; lvia Barrios que darán vida a las letras de los diferentes autores a través del baile.

La próxima actividad relacionada con "Dinero con valor agefit" será el 30 de noviembre con la visita guiada a la exposición y la posterior conferencia "Coleccionismo, arte y mercado" a cargo de Lluís Bassat.







CATALÀ

Espectacle multidisciplinar d'exalumnes de l’escola Pia Santa Anna

Activitat complementària a l'exposició

Diners amb valor afegit és una reflexió dels alumnes i exalumnes de l’escola Pia Santa Anna sobre els diners i la seva importància en la societat actual. Més enllà de les més de 400 peces exposades s’organitzen un conjunt d’activitats paral·leles per contextualitzar i enriquir l’exposició.

Dissabte a les 19 h es farà la primera d’aquestes activitats, un espectacle a càrrec d’exalumnes del centre i que combina poesia, música i dansa. A Can Palauet es podran sentir textos que parlen dels diners de destacats autors en català com ara Ramon Llull, Joan Brossa, Vicent Andrés Estellés i Enric Cassasses, entre d’altres. Aquests textos, seran llegits per alumnes i exalumnes i amb l’acompanyament musical de membres de Santa Anna. Els grups The Free Fall Band, Darlas Qwart i Route 66 també participaran a l’espectacle interpretant cançons relacionades amb el motiu de la mostra.

La dansa també tindrà també un lloc important a l'espectacle amb Cristina Castellà, Carla Pérez i S&i acute;lvia Barris que donaran vida a les lletres dels diferents autors a través del ball.

La propera activitat relacionada amb "Diners amb valor agefit" serà el 30 de novembre amb la visita guiada a l'exposició i la posterior conferència "Col·leccionisme, art i mercat" a càrrec de Lluís Bassat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.