viernes, 31 de mayo de 2019

FENT XARXA MATARÓ: Jornada per a entitats

MATARÓ (MARESME) -  EN CATALÀ

Fent Xarxa Mataró és una jornada que neix amb la voluntat que les entitats de la ciutat pugueu compartir experiències a través d’una pràctica col·laborativa.

  Coneix noves entitats
  Digues quina formació t’agradaria rebre
  Comparteix idees i propostes
  Banc de recursos
  Coneix bones pràctiques que funcionen en altres entitats
  Proposa nous recursos

La jornada que es realitzarà el dia 1 de juny de 2019 a les 9.30 h al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça Miquel Biada, 5), es realitzarà a partir dels següents àmbits:

COMPARTIM CONEIXEMENT: Activitat on les entitats podreu construir, compartir, i crear coneixements relacionats amb la formació que s’ofereix des de l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats.

COMPARTIM RECURSOS:  Activitat orientada a crear un espai d’intercanvi de recursos entre entitats. L’objectiu d’aquest intercanvi és que tots aquests recursos s’organitzin en un format concret i que les entitats, davant d’una necessitat concreta, pugueu accedir a aquesta xarxa de recursos compartits.

COMPARTIM BONES PRÀCTIQUES: Activitat dirigida a trobar un espai d’intercanvi per tal que les entitats pugueu compartir aquelles experiències d’èxit o bones pràctiques, que heu realitzat. Es tracta de crear un espai d’intercanvi d’idees i solucions, que les entitats heu pogut anat construint davant de les dificultats que heu anat trobant.

Tots aquells que hi vulgueu participar us podeu inscriure a través del formulari: https://forms.gle/qJrjaz4hALJw9jAT9

Per a més informació truca al 937582668 o bé envia un correu a participacio@ajmataro.cat

AUDIÈNCIA PRÈVIA 
Ara pots adreçar-te al Ple Municipal per exposar precs o preguntes.

Abans de cada Ple Municipal Ordinari, habitualment el primer dijous de cada mes, les persones a títol individual o en representació d’una entitat poden exposar precs o preguntes als representants de la ciutat. Per fer la intervenció cal demanar-ho com a mínim 7 dies abans de la celebració del Ple.

En cada Audiència prèvia podran fer-se fins a cinc intervencions i tindrà una durada màxima de 30 minuts. L’Audiència prèvia començarà a les 18.30 h.




-

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.